top of page
MWanvik_L1010117.jpg

Sjekk om du har plass

Sjekk ut hvilken seteløsning du har bak. Mange elbiler har tredelt baksete, ikke alle er klar over dette. Enten du har et eget midtsetet eller 40/60 deling kan du bruke CarCareBag.  Bagen er universal og kan brukes i de fleste nye elbiler.

MWanvik_CCB_L1110779.jpg

Monter de to bunn stroppene

De to viktigste stroppene bak, monteres i lastekrokene i bagasjerommet, Se bildet. I de fleste bagasjerom er det festepunkt du kan bruke. Stroppene er lange og det vil derfor passe i mange biler. Stroppene har klips låser for enkel demontering av bag om det er ønskelig.

MWanvik_L1010147.jpg

Monter de to topp stroppene

De to øverste stroppene brukes for å få bagen til å holde formen, slik at den er åpen i toppen. Disse to stroppene kan festes i øvre feste bak på seteryggen på baksetet. Det er også mulig å feste de i nakkestøtte festet til baksetet, en på høyre side og en på venstre side.

MWanvik_L1010121.jpg

Monter stropp rundt midtsetet

Den kraftige midtstroppen i fornt skal brukes rundt midtsetet, om du har bil med slik sete løsning. Hvis ikke skal denne stroppen rund stengene til nakkestøtten, på det som er midtsetet i en bil med 40/60 deling av baksetet.. Når du har lagt skiene i bagen, er det viktig at du strammer denne stroppen rundt bagen med skiene i og rundt seteryggen som er slått ned. Da vil ski og bag holde seg godt fast under transport.

IMG_0770.JPG

Når CarCareBag ikke er i bruk

Når bagen ikke er i bruk, er den så fleksibel i stoffet slik at den kan henge i festene på toppen og i bunnen. Når du slår opp seteryggen vil den da henge bak setet og ikke være i veien for last du ellers har behov for å ha med. Vi har også laget to klips fester på hver side som du kan bruke for å komprimere bagen når den ikke er i bruk.

MWanvik_CCB_DSF7220.jpg

Vedlikehold av CarCareBag

Car Care Bag er laget av solide materialer. Flekker kan vaskes bort med vann og litt såpe. Skal du ikke bruke bagen på en stund anbefaler vi å lagre den på et tørt sted.

bottom of page