top of page

Help Center

Forhåndsbestilling

På grunn av stor pågang, kan vi i enkelte perioder bli utsolgt for CarCareBag. Vi sender ut fortløpende som bestillingene kommer inn. Ved lengre ventetid vil vi informere kundene om status.

Betalingsløsninger

Vi godtar betaling på Vipps, Klarna og paypal. Skulle du ønske å hente bagen hos oss på vårt lager i  Midtunhaugen 10 i Bergen er det også mulig, velg lokal henting i nettbutikk, Til bedrifter og ved større bestillinger kan vi sende faktura.

Retur

Her oss CarCareBag ønsker vi å ha fornøyde kunder. Du kan fritt returner et ubrukt produkt innen 14 dager. Du må selv sørge for sending av produktene på en forsvarlig måte og dekke returfrakten. Skulle det oppstå reklamasjoner på ditt produkt vil vi reparere det eller erstatte det med et nytt. 

Sikkerhet

Det å frakte gjenstander i bil er alltid forbundet med en viss risiko, om uhellet skulle være ute. All bruk av CarCareBag skjer på eget ansvar, Vi anbefaler å følge bilfabrikantens råd ved montering av tredjeparts utstyr i bilen din. CarCareBag AS kan ikke holdes ansvarlig for bruken av produktene. Sørg for at alle stropper er festet og ski er stroppet godt rundt midtsetet. Vi er i hvert fall sikker på at du tar bedre vare på bilen, skiene og kjører tryggere med skiene i Car Care Bag i steden for å ha de liggene løst i bilen. Vi har stress testet bagen med fire par ski og det gikk veldig bra ved nødbremsing fra høy hastighet. Ingen skade på ski, bil eller personer i bilen.

Fakta

Mange lurer på hvor lange ski man kan ha i CarCareBag. Selve bagen er 110 cm (V1.0) 120 cm (V3.0) lang og  Bredden er 25 cm (V1.0) 18 cm (V3.0) og høyden er 40 cm (V1.0) 21 cm (V3.0) Bagasjerommet på mange elbiler i dag er mellom 90 og 110 cm. Vil du være helt sikker så kan du ta et mål av bagasjerommet så kan du legge til 110 cm for V1.0 eller 120 cm for V3.0 så vet du nøyaktig hvor lange ski du får inn i bagen. CarCareBag er laget i vanntett stoff og har dobbelt stoff i bunnen. Sømmene er også sydd dobbelt slik at bagen skal tåle mye, men vi kan  ikke garantere 100 % vanntetthet i sømmer. Sidelommene på bagen egner. seg like godt til drikkeflaske som mobiltelefonen.

Brukes til annet

Vi får stadig tilbakemeldinger på at CarCareBag kan brukes til mye annet enn ski og snowboard. Vi vet kunder bruker den til golbag, jaktutstyr, planker, fiskestenger, messeutstyr og mye annet. Hovedhensikt er å beskytte bilen og det du frakter, og det vet vi CarCareBag gjør. 

bottom of page