top of page

Hva er CarCareBag?

CarCareBag er skibagen som ikke eksisterte, før nå.  Vi var lei av å ha skiene liggende å slenge i bilen, så da utviklet vi CarCareBag slik at vi får mer system på sakene og beskytter både ski og bil bedre. Og ikke minst får ned bilens strømforbruk når vi ikke bruker takboks. Siden vi heldigvis er sy kyndige så kunne vi sy prototyper og lett endre på ting helt til vi fikk den slik vi ønsket.

 

Og siden alle vi har snakket med synest ideen vår er genial, ja så har vi nå fått produsert den slik at den er tilgjengelig for alle. Kjører du elbil er CarCareBag løsningen om du vil ha en enkel og genial løsning for oppbevaring av skiene i bilen din.

CarCareBag er den perfekte gave til alle som har alt, de har garantert ikke CarCareBag ennå.

Hva sier media om oss

Skjermbilde 2022-09-29 kl. 08.17.23.png

Wanviks idé gikk ut på å lage en skibag som er fastmontert inne i bilen, og som kan åpnes bak.

På den måten kan man stikke skiene rett inn i bagen, slik at de ligger sikrere, og man slipper å være redd for at skiene ødelegger bilens interiør.

IMG_1678.JPG

Løsningen ble på sett og vis å flytte skiboksen inn i bilen. -Du kan si at jeg har laget bagen som ikke fantes, sier Wanvik. Bagen som har fått det internasjonale navnet CarCareBag. Det er en langsgående bag du kan legge inn i bilen, da er de sikret og danser de ikke rundt.

MWanvik_L1010135.jpg

smart valg

CarCareBag er det smarte valget for enkel frakt av ski. Beskytt bilen og skiene dine. Slipp stresset med takboks og unngå å ødelegge interiøret i bilen din med stålkanter eller skismurning. Dropper du skiboksen går strømforbruket ned med 8-10 % også.

MWanvik_L1010110.jpg

Slitesterk

Vi har testet CarCareBag i over et år nå og har funnet ut at det er det optimale valget for enkel frakt av ski. Vi har valgt solide vanntette materialer i produksjonen av CarCareBag. Rundt hele åpningen bak har vi sydd et solid nylonbånd som tåler en støyt. Bunnen er dobbel og vi har også lagt inn en padding i foam materiale slik at det skal bli minst mulig viberasjon og lyd fra skiene når du har de i CarCareBag, slik at du fortsatt kan nyte god musikk og kose deg på turen. 

MWanvik_CCB_L1110829.jpg

Smarte løsninger

Vi har laget CarCareBag så brukervennlig som mulig. derfor har vi blant annet laget en lomme på begge sider. lommene har to veis glidelås for enkel tilgang til for eksempel en mobiltelefon eller en drikkeflaske.

MWanvik_L1010073.jpg

Enkel i bruk

CarCareBag er lett å bruke, den festes med de fire medfølgende stoppene. To av stroppene festes i bilens lastekroker, og to høyere oppe på for eksempel nakkestøttene bak. Det er også to fester på midten av bagens åpning, på noen biler er det aktuellt å bruke disse festene også.  Det følger også med to ekstra stopper som er beregnet å bruke på de to øverste festene. Alle stroppefestene har klips for enkelt å ta ut bagen om du ønsker det.  Skiene legges rett i bagen og stroppes rundt midtsetet slik at de ligger sikkert og stabilt.

MWanvik_CCB_L1110955.jpg
MWanvik_L1010121.jpg

Liten plass

Vi har også laget en klips på hver side av CarCareBag en slik at du kan stroppe baggen sammen bak midtsetet når den ikke er i bruk, da opptar den minimalt av plass i bagasjerommet. I noen biler kan disse klipsfestene brukes til å stroppe bagen fast.

MWanvik_CCB_DSF7218.jpg

Lure løsninger

i toppen av CarCareBag har vi laget en liten lomme for oppbevaring av skistropper, ekstra stropper eller andre små ting. Vi har også testet nødbremsing med ski i CarCareBag og det fungerer fint, ingen skader på bil, ski eller personer i bilen. 

bottom of page